Palvelut

Talouden palaset kohdalleen luotettavan kumppanin kanssa.

Fantasy Accounts on auktorisoitu tilitoimisto, joka tarjoaa taloushallinnon palveluita kotimaisille pk-yrityksille. Palveluvalikoimastamme löytyvät kattavat taloushallinnon palvelut erinäköisille ja -kokoisille yrityksille.

Taloushallinto

Kirjanpito ja sen järjestäminen on jokaisen yrityksen tai yhteisön lakisääteinen velvollisuus. Sillä on kuitenkin paljon enemmän merkitystä taloudellisen informaation tuottajana yrityksen päätöksenteon tueksi. Tehtävämme on huolehtia, että kirjanpito on aina ajan tasalla ja tuottaa sen kaltaista tietoa, jota yritys tarvitsee yritystoiminnan johtamisen tueksi. Palvelukokonaisuus koostetaan yhdessä asiakkaan kanssa, jotta se palvelee yritystä parhaalla mahdollisella tavalla ja vapauttaa yrityksen keskittämään voimansa omaan bisnekseen.

Kirjanpidon palveluun kuuluu aina mm. kuukausikirjanpito, oma-aloitteisten verojen ilmoitukset, raportointi, tilinpäätös ja veroilmoitus ja tarvittaessa myös konsernitilinpäätös.

Sähköinen taloushallinto vai perinteinen paperinen kirjanpito?

Taloushallinto voidaan hoitaa joko kokonaan sähköisesti tai perinteiseen tapaan paperiaineiston pohjalta. Käytössämme on Visma Fivaldi -ohjelmisto, joka antaa mahdollisuuden hoitaa taloushallinto joko kokonaan sähköisesti, kokonaan paperisena tai jotain siltä väliltä. Asiakas voi siis valita, että esimerkiksi myyntilaskutus hoidetaan Fivaldista käsin ja kaikki muu perinteiseen tapaan. Visma Fivaldin käytössä opastamme mielellämme.

Kuittirumba voidaan hoitaa eTaskun avulla, jolloin kuitit saadaan puhelimeen ladattavan applikaation avulla kuvattua talteen ja siirrettyä kirjanpitoon vaivattomasti.

Kokonaan sähköisen taloushallinnon edut ovat siinä, että kaikki informaatio on tallessa pilvipalvelussa ja seurattavissa reaaliaikaisesti. Myyntilaskut ja ostolaskut voidaan käsitellä järjestelmässä milloin tahansa ja raportteihin on aina pääsy.

Palkkahallinto

Palkka- ja henkilöstöhallinto on hyvin tärkeä osa-alue kaikissa yrityksissä, on sitten kyse yrittäjän palkasta tai työntekijöiden palkoista. Lait ja säädökset muuttuvat nykymaailmassa tiuhaan tahtiin ja vaativat palkkahallinnolta jatkuvaa kehittymistä. Tehtävämme on pitää huolta siitä, että palkkahallinto hoidetaan asianmukaisesti ja että yritykset ovat tietoisia kaikista muutoksista, mitkä vaikuttavat koko henkilöstöhallintoon.

Palkkahallinnon palvelut

Palkkahallinnon palveluihimme kuuluvat itse palkanlaskenta sekä palkkojen maksatus ja raportointi niin palkkalaskelmien muodossa palkansaajille kuin yritykselle. Lisäksi laskemme lomapalkat, huolehdimme matkalaskut oikein maksuun, teemme kaikki tarvittavat viranomaisilmoitukset sekä ohjeistamme työsuhdeasioissa. Yhteiskäyttöisissä ohjelmissa opastamme mielellämme ohjelmien käyttöön.

Jos yrityksellä on käytössä jokin HR- tai työvuorojärjestelmä, voidaan tietoja siirtää yleisimmistä ohjelmista kätevästi rajapinnan avulla Visma Fivaldin palkanlaskentaan.

Asiantuntijapalvelut

Yritysten matkan varrella voi tulla eteen mutkikkaampia kysymyksiä, ja autamme mielellämme kaikissa vaiheissa asiakkaitamme aina yrityksen perustamisesta lähtien.

Taloushallinnon erityiset raportointitarpeet otetaan huomioon ja räätälöidään tarpeeseen sopiviksi.

Verokysymyksiä voi tulla eteen minkälaisia tahansa, ja olemme erittäin mielellämme mukana esimerkiksi verotarkastuksissa. Autamme tarpeen vaatiessa ennakkoratkaisujen hakemisessa ja huolehdimme verovalituksista ja -oikaisuista.

Olemme myös apuna, kun mahdolliset yritysrakenteen muutokset tulevat ajankohtaiseksi ja voimme toteuttaa sulautumisia, jakautumisia, liiketoimintasiirtoja tai yhtiömuodon muutoksia.

Jos yrityksenne kaipaa taloushallinnon kehittämisen tueksi esimerkiksi talouspäällikköpalveluita tai controllerpalveluita, voidaan nämä räätälöidä yrityksellenne sopivaksi.

Ota yhteyttä

%d bloggaajaa tykkää tästä: