Tarinamme

”I am what I am, an’ I’m not ashamed”
– Rubeus Hagrid

Olemme samanaikaisesti uusi ja vanha yritys. Fantasy Accounts syntyi tilitoimistona marraskuussa 2020, mutta sen edeltäjä, Vapaa-ajanliike Fantasia, on syntynyt Liljeströmien kätösistä jo 80-luvulla. Jos allegoriaa haluaa nimenmukaisesti etsiä fantasiamaailmasta, voi meitä pitää eräänlaisena uudestisyntyneenä feenikslintuna. Epätyypillinen tilitoimiston nimikin käy järkeen, jos tuntee musiikin, taiteen ja kirjallisuuden ihailijan, Fantasy Accountsin perustajan Annariina “Miiska” Liljeströmin ja hänen Harry Potter -tatuointinsa. 

Vaikka Miiska on pilkunviilaaja, tiukkapipo ja täydellisyyden tavoittelija, ei hän aina tiennyt olevansa kirjanpitäjä. Nuorena hän päätyi työnantajansa kautta töihin tämän tilitoimistoon ja huomasi olevansa hyvä työssään. Kirjanpito vaatii kykyä kantaa vastuuta – sen Miiska oppi jo aikaisin elämässään pitämällä huolta nuoremmista sisaruksistaan ja perheen lukuisista eläimistä. Ei olekaan ihme, että kun ymmärtää osaavansa jotakin keskivertoa paremmin, ja kun huomaa kykenevänsä kyvyillään auttamaan asiakkaita onnistumaan tavoitteissaan, kiinnostus ja motivaatio työtä kohtaan luonnollisesti vain kasvavat entisestään.

Juuri asiakkaiden auttaminen onkin Fantasy Accountsin perustamisen lähtökohtana. Miiska on tehnyt pitkän uran niin pienten kuin suurten tilitoimistojen leivissä ja viimeiseksi ollut toimittamassa keskisuuren tilitoimiston kapteenin virkaa. Monen eri organisaatio- ja johtamisrakenteen eläneenä hän on ymmärtänyt mitä haluaa tehdä isona: arvostaa. Fantasy Accountsin kautta ohjat on omissa käsissä ja keskiössä on niin asiakkaan ja yhteistyön arvostaminen kuin omankin työn arvostaminen.

Fantasy Accounts on pieni, mutta pienessä on puhtia. Ilman hierarkiatasoja keskustelemme jatkuvasti samojen ihmisten kesken. Tiedämme, mitä asiakkaamme tarvitsevat, mitä heidän taloudelleen tällä hetkellä kuuluu ja pystymme sparraamaan yli lakisääteisen velvoitteemme. Meille on tärkeää, että puhumme asiakkaalle selkokielellä taloudesta. Kun tunnemme heidät ja heidän tarpeensa läpikotaisin, pystymme tarjoamaan palvelua yli kohteliaisuuksien ja rakentamaan yhdessä aitoa, luottamukseen pohjautuvaa kumppanuutta.

Haluatko käydä rehellistä keskustelua? Olemme valmiit avoimeen kanssakäymiseen. Tämä tarkoittaa myös, että pienenä yrityksenä emme ole kaiken ammattilaisia. Myönnämme auliisti, jos on tarve hakea mielipidettä muualta ja autamme avuliaasti löytämään oikeat kumppanit kaikkiin taloushallinnon kiemuroihin. Olemme täyden palvelun talo, sillä tulemme aina kertomaan, mitä oikeasti tarvitset. Puolivillaisesti tekeminen ei yksinkertaisesti kuulu tyyliimme.

Annariina ”Miiska” Liljeström

Ota yhteyttä ja jutellaan lisää:

GDPR

%d bloggaajaa tykkää tästä: