L

Tarinamme

pieni tilitoimisto suurella sydämellä

Tilitoimisto Fantasy Accounts Oy on tavallaan sekä uusi että vanha. Se syntyi marraskuussa 2020, mutta sen edeltäjän, Vapaa-ajanliike Fantasian, Liljeströmit perustivat jo 1980-luvulla. Jos allegoriaa haluaa etsiä fantasiamaailmasta, yritys on kuin uudesti syntynyt Fenix-lintu. Tilitoimistolle epätyypillinen nimi avautuu, kun oppii tuntemaan Annariina ”Miiska” Liljeströmin. Miiska on vannoutunut musiikin, taiteen ja kirjallisuuden harrastaja, erityisesti fantasiakirjallisuuden lukija. Harry Potter -tatuoinnit ovat siitä todiste.

Kirjanpidon taikaa
Kirjanpidon taikaa

”I am what I am, and I’m not ashamed”

– Rubeus Hagrid

Miiska on perfektionisti, täydellisyydentavoittelija. Läheistensä mielestä hän on pilkunviilaaja ja tiukkapipo. Lukioaikana häntä kiinnosti juridiikka, eikä hän tiennyt, että hänestä tulee taloushallinnon ammattilainen. Nuorena naisena hän päätyi työantajansa, monialayrittäjän palveluksessa tämän tilitoimistoon ja huomasi sekä pitävänsä työstä että olevansa siinä hyvä.

Kirjanpito vaatii kykyä kantaa vastuuta – sen Miiska oppi jo varhain pitäessään huolta nuoremmista sisaruksistaan sekä perheen lukuisista eläimistä.

Kiinnostus ja motivaatio omaan työhön kasvavat, kun huomaa ja ymmärtää osaavansa hommansa keskivertoa paremmin. Ja kun kykenee kyvyillään ja osaamisellaan auttamaan asiakkaita heidän tavoitteidensa saavuttamisessa, motivaatio kasvaa entisestään.

Asiakkaiden auttaminen oli Fantasy Accounts Oy:n perustamisen lähtöajatus. Miiskalla on yli 20 vuoden kokemus työstä niin pienissä kuin suurissakin tilitoimistoissa. Ennen oman yrityksen perustamista hän työskenteli keskisuuren tilitoimiston johdossa. Kerättyään kokemusta monenlaisista organisaatio- ja johtamisrakenteista hän tiesi, mitä haluaa tehdä isona: arvostaa. Fantasy Accounts Oy:ssä ohjat ovat hänen omissa käsissään. Hänen arvomaailmansa johtoajatuksia ovat niin asiakkaan ja yhteistyön kuin omankin työn arvostaminen sekä keskinäinen kunnioitus.

Tilitoimisto joka tunnistaa arvosi

Fantasy Accounts Oy on pieni, mutta pienessä on puhtia. Kun hierarkisia tasoja ei ole, keskustelemme samojen ihmisten kesken. Siten tiedämme, mitä asiakkaamme tarvitsevat, mitä heidän omalle ja heidän yrityksensä taloudelle kulloinkin kuuluu. Niinpä pystymme sparraamaan yli taloushallinnon lakisääteisten velvoitteiden. Me puhumme taloudesta selkokielellä, rakennamme keskinäiseen luottamukseen pohjaavaa kumppanuutta.

Arvostus

Rehellistä puhetta ja keskustelua?

Kaiken kanssakäymisen tulee mielestämme olla avointa. Pienenä yrityksenä emme ole kaiken ammattilaisia, ja siksi kerromme auliisti, milloin on tarpeen etsiä mielipidettä muualtakin. Autamme  löytämään oikean kumppanin taloushallinnon kaikkiin kiemuroihin aina kun tarvetta ilmenee. Olemme siis täyden palvelun tilitoimisto. Puolivillainen tekeminen ei yksinkertaisesti kuulu tyyliimme.

aloitetaanko yhteistyö?