In memoriam

Jaakko Ilkka Kuusisto 17.1.1974 – 23.2.2022.

Pitkäaikainen asiakkaani Tactus Oy:n toimitusjohtaja Jaakko Kuusisto menehtyi tänään vaikeaan sairauteen. Kuten julkisuudestakin olemme saaneet lukea, Jaakko sairastui aivosyöpään vuonna 2020 ja sairaus eteni vuoden 2021 lopussa sellaiseen vaiheeseen, että Jaakko siirtyi saattohoitoon. Tänään koitti viimeisen hengenvedon aika.

Jaakko oli paitsi lahjakas kapellimestari, säveltäjä ja viulisti, mutta myös älykäs, huumorintajuinen, lämminhenkinen ja yhteiskunnallisesti valveutunut ihminen.  Hänen kanssaan oli helppo tulla toimeen ja asioida työn merkeissä. Vietimme hilpeitä hetkiä verotarkastuksen tiimoilla ja tilinpäätöslounaat olivat aina täynnä mielenkiintoisia keskusteluja.

Haluan välittää lämpimät osanottoni Jaakon vaimolle Maijalle, veljelle Pekalle, isälle Ilkalle ja äidille Marja-Liisalle sekä kaikille Jaakon perheenjäsenille ja läheisille.

Jaakon muistoa kunnioittaen.

Jaa postaus

Katsoitko jo nämä?